Contact : +45 2060 2052

Stressrådgivning på timebasis

Stress

Stressrådgivning på timebasis.

Vores professionelle rådgivere inden for stress og med baggrund som psykolog, psykoterapeut eller stresscoach, er godkendt og certificeret af StressNordic og Psykiatrifonden. De har alle mange års erfaring med stress og stressrådgivning og vil forestå selve processen ud af stress.

Vi tager udgangspunkt i det enkelte menneskes behov, for at skabe den mest gunstige og holdbare tilbagevending og med mindst mulig risiko for tilbagefald. Vi ønsker sammen med den stressramte at skabe et skræddersyet, målrettet og effektivt forløb der bringer den stressramte ud af sin situation med stress.

Den stressramte er i arbejde, fuldt eller delvist sygemeldt og deltager i møder af 60 min varighed.

Under rådgivningsforløbet introduceres medarbejderen for en række værktøjer, til at håndtere sin stress og sikre en skånsom tilbagevending.

Klippekortsordning.

Vi garanter altid at kunne dække et akut behov og altid med samme høj kvalitet. Vi udsteder derfor gerne klippekort til den enkelte virksomhed og dette kan således benyttes af flere forskellige medarbejdere i virksomheden.  Klippekortet gælder et år fra faktureringsdatoen. 10 klip á 60 minutter varighed.

Kontakt os og få en uforpligtende snak på +45 20602052

 

 

Share This