Contact : +45 2060 2052

Bæredygtig ledelse = Stressfri Performance

Bæredygtig ledelse = Stressfri Performance

Hovedbudskabet er:

Ledelse af mennesker er det sande afsæt til stressfri performance.

Vi ved, at tillid er altafgørende for succesfulde organisationer, og at ledernes adfærd er det bærende element i at skabe virksomheder med høj tillid.

Forudsætningen for at lederne øger tilliden i organisationen, er at lederne har det mentale overskud og nødvendige kompetencer til at gennemføre de besluttede aktiviteter. Vi styrker den enkelte leder, ledergruppen,  samt ikke mindst lederen i forhold til sine medarbejdere.

Programmet Stressfri Performance er derfor bygget op om netop de tre faser. For at lykkes med alle tiltag i organisationen for alle ansatte kræver det:

 

Fase 1. Den enkelte leder

Afsættet for stressfri performance i hele organi-sationen begynder med fokus på den enkelte leder. Alle ledere får den samme udvidelse af sin rygsæk med viden og værktøjer indenfor: lede sig selv, lede fremadrettet og lede mennesker.

For at kunne accelerere den personlige udvikling gives der personlig sparring til hver enkelt leder efter hvert modul i Fase 1.

Fase 2. Ledergrupperne

Omdrejningspunktet i Fase 2 er at sikre “align-ment” blandt alle ledere og lederteams. Her starter vi med topledelsen og gennemfører tilsvarende workouts for alle øvrige lederteams. Afslutningen bliver et fælles lederssymposium, hvor al indsigt, aftaler og planer deles og accepteres.

Fase 3. Lederen og medarbejderne

Med fundamentet på plads er den enkelte leder nu klar til at arbejde sammen med sine medarbejder for at sikre stressfri performance.
Inden lederen mødes med sine medarbejdere, vil de også få udvidet deres indsigt og personlig værktøjskasse: Styrke egen personlig performance og udvikling, tænke bedre og ikke mindst at styrke samarbejdet.
I Fase 3’s workouts fører lederne deres med-arbejdere igennem samme proces som de selv har oplevet i Fase 2.

 

Share This