Contact : +45 2060 2052

Foredrag: Drivkræfter bag stress – hvad er problemet og hvad er løsning?

Drivkræfter bag stress – hvad er problemet og hvad er løsning?

Foredraget vil give jer et indblik i en række nye perspektiver, som netop ikke tager udgangspunkt i individets ”robusthed”, men i de ydre samfunds- og arbejdsstrukturer, som kan have en indflydelse på vores mentale sundhed i arbejdet. På baggrund af deres specialeafhandling har de udviklet et helt nyt og innovativt stressforebyggende værktøj – app’en WOBA – til at måle temperaturen i det psykiske arbejdsmiljø. Woba er ikke bare en app, men en helt ny måde at arbejde proaktivt med stresshåndtering, som Mikkel og Malene ser frem til at fortælle jer om.

Workshop: I fællesskab skal vi lære at kende Woba. Alle tilhørende får mulighed for at downloade app’en og test deres egen personlige Woba for at se om den digitale platform kunne give deres arbejdsplads værdi. Vi slutter af med en fælles diskussion om fremtidens stressforebyggende indsats.

Efter foredraget vil deltagerne:

  • Være opdateret på den seneste videnskabelige viden om stress
  • Have fået indblik i de samfundsmæssige drivkræfter bag stress
  • Have lært at få øje på bagvedliggende kilder til stress i arbejdslivet
  • Have fået kendskab til WOBA som en ny digital løsning til at forebygge stress i fællesskab og i opløbet

Foredraget ”Drivkræfter bag stress – hvad er problemet og hvad er løsning?” henvender sig til hele virksomheder, afdelinger eller teams på tværs af sektorer, brancher og kulturer, som kan gennemføres på temadage, afdelingsmøder eller gå-hjem-møder m.m.

 

Share This