Contact : +45 2060 2052

Og han er nu i forhandlinger med Fury selv om fremtidige verden titel slagsmål.

Atmosfæren genereres af deres konstante, orkestreret sang og trommespil er en anden bemærkelsesværdig udvikling i en kvinders spil, som har set enorme seneste skarer i både Italien og Spanien. Hayes, der har talt lidenskabeligt om behovet for at generere atmosfære i kvindernes spil, vil have været mere bekymret for sin egen side præstation i en første periode, hvor de kun kunne mønstre et enkelt skud på mål.

To-tiden finalister PSG gik på jagt efter et mål til at trække dem tilbage i slips og i sandhed det var en blanding af resolut at forsvare og betydelige formue som holdt Chelseas 2-0 føringen intakt ved pausen. Wang 1xbet odds Shuang er farligt frispark blinkede faretruende i hele ansigtet af mål, mistede Marie-Antoinette Katolo med en header og Diani ramte et skud ind i siden netting.

2. The Blues blev opstemt med deres sejr Det tog 42 minutter for Chelsea at indkalde deres første skud, en tam indsats fra Ramona Bachmann, som let blev holdt af Endler. Ethvert håb Hayes havde af intervallet motorstop hendes modstandere momentum fordampet to minutter ind i anden halvdel når Diani fyret hjem fra et skud af Ashley Lawrence. Målet blev mødt af mindst fem røde nødblus på midterlinjen og røgen havde knapt godkendt af tid tid PSG trukket sig niveau sammenlagt.

Berger syntes at fange og komfortabelt holde et 56. minut hjørnet fra Wang kun uforklarligt slippe det over hendes goalline. LIVE på talkSPORT talkSPORT er dit hjem af live fodbold! Her er, hvad der kommer op på talkSPORT og talkSPORT 2 …

West Brom vs Birmingham (fredag, 07:45) – talkSPORT 2 Brighton vs Southampton (lørdag, 03:00) – talkSPORT 2 West Ham vs Everton (lørdag, 05:30) – talkSPORT Middlesbrough vs Norwich (lørdag, 05:30) – talkSPORT 2 Portsmouth vs Sunderland (søndag, 02:30) – talkSPORT 2 Berger indløst selv ved at stoppe et skud fra Katolo øjeblikke senere, men Chelsea var afhaspning og Wang bragte næsten PSG videre med en lang -range drev, der blinkede inches bred. Med ekstra-tid truende, var der tegn på Chelsea sent omrøring.

Stedfortræder Fran Kirby sendte bolden lige forbi, og Sophie Ingle var uheldigt ikke at oprette forbindelse med Karen Carneys hjørne i en overfyldt kasse. PSG kunne være gået videre sammenlagt med fem minutters normal tid resterende da Berger igen fumlede et Wang hjørne, men Jessica Carter opstartet klart stregen og Chelsea blev snart fejre Mjelde s kvalifikationskamp.

Eddie Hearn indrømmede Dillian Whyte kan godt ’f ** k ham off’ og beslutter at arbejde med Frank Warren eller Showtime Boxing. Den Matchroom chef har arbejdet med Brixton fighter siden 2016, da han kæmpede på Anthony Joshuas undercard på 02. 4 Whyte er en fri agent og kunne godt kvittere for rival Frank Warren Men på trods af at slå elite-niveau modstandere og arbejde sig op ad rankings, Whyte er endnu at udfordre til en verden heavyweight titel.

Selv om en omkamp med samlet mester Anthony Joshua blev bragt på bane til den 13. april kl Wembley, ser det ud som om ’AJ’ vil kæmpe Jarrell ’Big Baby’ Miller i New York i juni. Og med Tyson Fury og Deontay Wilder indstillet til revanche i foråret, er Whyte forlod stedet i limbo endnu en gang i sin karriere. Tale til IFL-tv, Hearn indrømmede det var muligt den 30-årige kunne underskrive for en anden salgsfremmende virksomhed.

4 Eddie Hearn kunne være om at se en anden britisk sværvægter slutte Frank Warren Han sagde: ”Jeg har mange af mine krigere, som jeg har et meget godt forhold til, formoder jeg har tillid med og gør et stort stykke arbejde for, og jeg arbejder med dem på en kamp-for-kamp basis. ”[Tony] Bellew er et andet godt eksempel. Så nogle gange arbejder jeg på den betingelse, at; hvis du ikke tror jeg gør et godt stykke arbejde for dig, hvis du ikke kan lide mig, hvis du ikke respekterer mig – du vil gå. ”Men det er okay, og hvis Dillian Whyte ønsker at gå – Jeg formodning Jeg har gjort et stort stykke arbejde med ham, og jeg tror, ​​han mener det samme – men intet overrasker dig i boksning. ”Hvis han ønsker at gå andre steder, vil han gå andre steder.

Men man ved jo aldrig med Dillian!”4 Den 30-årige fladtrykt Dereck Chisora ​​har allerede slået Lucas Browne og Joseph Parker i 2018 En lignende situation udviklede sidste forår, da, efter at have afsløret at han var at gøre et comeback, Tyson Fury flirtede med tanken for at underskrive med Matchroom og Eddie Hearn. den ‘Gypsy King’ valgte imidlertid at underskrive med Frank Warren i forfølgelsen af ​​de tunge titler, han mistede tilbage i 2015. Hearn er nu præsenteret med mulighed for at miste en anden top sværvægter talent til sin gamle nemesis, men hævdede han ikke var bekymret, da han har altid arbejdet som løst med Body Snatcher.

Og han er nu i forhandlinger med Fury selv om fremtidige verden titel slagsmål. Dillian Whyte utrolige løb af sejre Brit har tvunget sig ind i verden titel påstand … v Dereck Chisora ​​(December 2018) mod Joseph Parker (juli 2018) mod Lucas Browne (marts 2018) mod Robert Helenius (oktober 2017) v Malcom Tann ( august 2017) ”det er kun det samme med Tyson Fury ting,” tilføjede han. ”Fury kalder mig op, vi taler så det er alle godt. ”Hvis Dillian ønsker at gå til Frank Warren, hvis Dillian ønsker at gå til PBC, han vil gøre det.

Vi har gjort stor forretning sammen – jeg håber, at han bliver hos os – men, som sagt, det er en kamp-for-kamp, ​​fordi jeg netop ved, at vi har leveret til ham hver gang. ”Hvis han vil have mig til at sætte en kontrakt ned, jeg vil. Men det er ligesom Bellew; nogle gange har du en stærkere forhold til Bellew, der ikke er på kontrakt. ”Jeg har aldrig præsenteret Dillian Whyte med en kontrakt, fordi vi har fået et godt forhold.” 4 Duoen har arbejdet sammen siden 2016 trods sin enestående form, og fortsatte udvikling, synes en verden titel skud usandsynligt bare endnu for Whyte.

I stedet den 30-årige ser ud til at kæmpe Dominic Breazeale på et tidspunkt i 2019. Som et resultat, de største virksomheder i sporten vil sandsynligvis være at forsøge at lokke Brit at kvittere for dem. Mens dette ville efterlade de fleste initiativtagere lidt berørte, insisterede Hearn han var forholdsvis afslappet om situationen.

Mest læste i boksning OPVARMET David prischok fans med out-of-tegn, udråb-belæsset udbrud ACTION Reporter kysset af Pulev hyrer advokat; beskylder ham for ny, yderligere seksuelle overgreb 50/50 Eddie Hearn reagerer på Deontay Wilder efterspørgsel af en 50/50 split til at kæmpe AJ SPRED DEN GODE NYHED Eddie Hearn afslører ny sandsynlige dato for Callum Smiths næste kamp Amir Khan’t Amir Khan forklarer, hvorfor han var så dårlig i sidste kamp med Samuel Vargas i værker Eddie Hearn afslører, når vi måske se Anthony Joshua kæmpe Oleksandr Usyk hvad nu? Tyson Fury træner afslører hvilken kamp er mest sandsynligt næste: Joshua eller Wilder Han fortsatte: ”Han har formentlig blevet inviteret derud af Showtime, han er bare en kamp om Showtime.

De har sikkert inviterede ham derude, der er et par folk, der forsøger at retten ham – kildre hans nosser en lille smule. ”Han har sikkert kunne lide det faktisk. ”Men jeg synes, vi har gjort et stort stykke arbejde; han har fået til nummer et i WBC [placeringer], han har til nummer et i WBO [placeringer] primært på grund af sine gevinster. Men jeg har gjort ham millioner af pounds på pay-per-visninger. ”I øjeblikket, vil konflikten være vi forsøger at levere ham Anthony Joshua kampen.

Hvis han ikke har lyst til vilkårene er rigtige, kan han få den pukkel. ”Hvis han får pukkel, kan han ønsker at f ** k mig. Hvis han f *** er mig væk, jeg vil gå til at sove i ni timer.”
Eden Hazard har efter sigende besluttet at bytte Stamford Bridge for Bernabeu denne sommer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Share This